top of page

't Hof Ilpenstein

wedding & event venue

Faciliteiten

't Hof Ilpenstein is een magisch, groen gebied.  Op het landgoed bevindt zich de boomgaard, grote boerderij met oude elementen uit 1938 en hoog plafond, twee grote koeienstallen en een open veld. Dit alles omringd door water en landerijen. De 2,5 hectare grond biedt een scala aan mogelijkheden voor jouw volgende event. 

Trouwlocatie op maat

Elkaar op een bijzondere locatie het ja-woord geven? Wij bieden twee prachtige trouwlocaties: tussen de bomen in de oude appelgaard of in oude boerderij.

 

We begrijpen dat deze speciale dag uniek moet zijn, daarom is  een bruiloft geheel naar eigen wens samen te stellen. Van cateraar tot muziek, bijzondere thema's, aankleding, food trucks, overnachtingen of acts. Wij faciliteren met een team professionals waar nodig en samen met een wedding planner creëren we de bruiloft van jullie dromen.

Image by Danielle Gehler
Table Centerpieces

Private dining & pop-up

Op dit landgoed komen smaken en beleving samen. Onze locatie in het groen biedt ruimte om met vrienden, kennissen of gasten te lunchen of dineren aan lange tafels in de appelboomgaard of in de boerderij.

 

We werken hierbij samen met locale leveranciers en koken mee met de seizoenen. Het menu kunnen we geheel naar wens samenstellen met bijpassende wijnen van unieke wijnhuizen. Variërend van vegetarisch en veganistisch tot vis- en zeevruchten of vlees, waarbij er oog is voor dier en milieu. Er is een mogelijkheid om te koken op open vuur.

Op zoek naar een pop-up locatie voor jouw restaurant? Wij bieden ruimte aan chefs of restauranthouders om hier avonden te organiseren in het groen. 

Retreat

Hier ligt de nadruk op rust, ruimte en natuur. Deze locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van een breed spectrum aan events zoals yoga-, meditatie- en ademhalingssessies, ijsbaden en cacaoceremonies. 

 

In de appelgaard is daarnaast ruimte voor 100 gasten om te overnachten in tipitenten.

tipitent
charlesdeluvio-DgoyKNgPiFQ-unsplash.jpg

Events

Heisessie, brainstorm, vergaderen of teambuilding : hier heb je de ruimte om met collega's ongedwongen te werken en ontspannen onder het genot van een uitgebreide lunch of diner.

Op zoek naar een plek voor een bedrijfsuitje? De boerderij kan 's avonds omgetoverd worden tot bar waar je kunt genieten van live muziek. 

Condoleance

't Hof Ilpenstein is de locatie voor een prachtig afscheid, waar de natuur je omarmt en troost biedt. Er is daarnaast ruimte voor een wandeling tussen de verschillende plechtigheden door.

De condoleance kan in overleg geheel naar eigen wens worden samengesteld.

condoleance natuur.png

Services

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat een event op maat gemaakt kan worden. Wij bieden onze gasten de vrijheid om zelf alles samen te stellen: van cateringservice tot aankleding. Met een team professionals maken we alles mogelijk.

ophaalservice

mogelijk

Eigen catering

mogelijk

Personen binnen

tot 350 personen

Overnachten

tot 50 personen

Personen buiten

tot 500 personen

Muziek/acts

mogelijk

Parkeerplek

tot 200 auto's

'Burning Man inspired Wedding'

Op een zonnige septemberdag stapte dit bruidspaar in het huwelijksbootje bij 't Hof Ilpenstein.  Een prachtige buitenceremonie en festivalsfeer inclusief overnachting in tipitenten in burningman thema.

bottom of page